menu Home chevron_right

Events


PERTE TOTALE

7 oktober 2023 close
keyboard_arrow_down

Af en toe moet je eens helemaal uit je bol kunnen gaan en daar is JOH uiteraard dé ideale plaats voor ! Zorg voor een té gekke outfit (mag een beetje “fout” zijn…), wij zorgen voor een crazy aankleding en ook DJ Crazy zal zijn naam alle eer aandoen.

TOURNEE MUSICALE: DE KASTAARS

13 oktober 2023 close
keyboard_arrow_down

In het kader van de jaarlijkse “Tournée Musicale”, georganiseerd door Cultuurcentrum Gravenhof, hebben wij “De Kastaars” te gast in JOH. Dit Antwerps duo, bestaande uit vader Frank en zoon Bram Deckers, brengen een repertoire van Antwerpse luisterliedjes met een volks karakter. Het optreden bestaat overwegend uit humoristische teksten, waarbij tussen […]

ZWARE BIEREN AVOND

27 oktober 2023 close
keyboard_arrow_down

Kom genieten van een unieke selectie van de “fine fleur” van Belgische bieren, samengesteld door onze sommeliers Koen & Calle. Wij zorgen ook voor enkele lekkere hapjes en dit alles aan democratische prijzen !

HALLOWEEN PARTY

28 oktober 2023 close
keyboard_arrow_down

Vanavond wordt ons jeugdhuis herschapen in een echte griezelgrot… Duik alvast in je verkleedkoffer en ga op zoek naar de gepaste outfit zodat we er samen een denderend feestje van kunnen maken !

That's all


CONTACT    play_arrow skip_previous skip_next volume_down
    playlist_play